Nyheter


Kjøtt fra mysegris!

Vi tar i mot bestillinger på kjøtt fra årets utegående "mysegris". Grisene lever godt på myse som blir til overs fra osteproduksjonen, samt frukt, grønt, brød og økologisk kraftfor.  Grisene blir slaktet i oktober/november. En hel gris veier rundt 80-90 kg. Det er mulig å kjøpe hel eller halv gris. Kjøttetslaktet og findelt på Furuseth slakteri på Dal og pent pakket i esker. Pris 110 kr kiloen.

Mars 2018

Årets første kalv er født ! En liten og kvikk oksekalv! Nå er vi igang med osteproduksjon igjen etter 1,5 måned pause. Flere kalver ventes i tiden fremover.


 Påskeferie på Valmsnes gård?

Vi har ledig første del av påsken, fra 23 -28 mars ! Se mer info om overnattingsmuligheter herDa er vi fullbooket i påsken !
Februar 2017

Julie har deltatt på Modul-1 kurset i ysting  på Sogn Jord- og Hagebruksskole i Aurland. Kjempe lærerikt og inspirerede kurs! Vi starter  med prøveproduksjon av flere nye produkter til våren!

Desember 2017

Vi har gjort om høytørka i låven til oppstalling av foringsokser. Der koser dem seg på halmtalle. 15 stykker flyttet inn i desember og de første sendes på slakt til våren.
                                   

Desember 2017

Før jul deltar vi på flere lokale markeder med produktene våre. Vi selger gaveesker med gårdsprodukter, pakket i celofan med rød sløyfe


Oktober 2017

Høsten er slaktetid! Vi skal slakte kje av boergeit og selger helt og halvt dyr, findelt og pakket i esker.


Vi selger 10 kilos esker av oksekjøtt og grasfora kastrat(kastrert okse) av telemarksfe. Nydelig, mørt kjøtt! Telemarksfe er en liten og saktevoksende rase, dette gjør at kjøttet blir mer finfibret og derfor ekstra mørt! Kjøttet slaktes og deles på Furuseth

slakteri på Dal.

 

September 2017

NM i gårdsost var i september og vi fikk GULL på rømma vår og sølv på pultosten!


Kontakt:

Valmsnes gård

Valmen 54

2460 Osen

Tlf Julie: 98018027

Tlf Jonas: 46904567


Jonas.r.l@gmail.com

Julie.valmsnes@gmail.com