Overnatting

Overnatting

Vi leier ut et stort laftet tømmerhytte på gården. Hytta inneholder 7 soverom med totalt 24 sengeplasser. Hytta ligger idyllisk til med fantastisk utsikt over Osensjøen.  Landlige og naturskjønne omgivelser, sommer som vinter!

Hytta har god standard. Inneholder stor TV-stue, med sofakrok og langbord med plass til 16 personer. Ved større grupper kan det ordnes plass til opp til 24 personer rundt bordet.  Flott utrustet kjøkken som inneholder alt dere trenger for å tilbrede en god middag. Wifi i hele huset. Det er servant på alle rom, tilsammen 3 toaletter i huset og et bad(med to dusjer)

Hytta kan leies ut med selvhushold eller vi kan stå for måltider og servering.


Pris for overnatting

Ved selvhushold er døgnleie for hytta 1600 kr i perioden mai-september og 1800 kr i perioden oktober-april. Det er et tillegg på 100 kr pr døgn per gjest over 12 personer. Obligatorisk utvask på kr 1200 kr. For oppredd seng 100 kr ekstra pr person.

Ønskes det av vi står for måltider og servering, ta kontakt for pris.Om gården

Gården ble i tidligere tider omtalt som Vesterkjærnet. Kirkebøker viser at det har vært fastboende på Valmsnes siden tidlig på 1700 tallet. Skogbruk og fløting av tømmer var en viktig næringskilde for de som bodde på gården. Og tilgangen til Osensjøen ga muligheter for fiske og ferdsel via sjøveien. I mange år huset gården damvokteren som hadde ansvar for tilsyn og drift av Osenreguleringen.


Valmsnes gård har 80 mål innmark og 3.200 mål skog. Med gården følger også jakt og fiskerett. Eiendommen har nesten 1 km. strandlinje til Osensjøen hvor det er muligheter for bading, båtliv og fiske!

.

Kontakt:

Valmsnes gård

Valmen 54

2460 Osen

Tlf Julie: 98018027

Tlf Jonas: 46904567


Jonas.r.l@gmail.com

Julie.valmsnes@gmail.com